Château de Beaupré Aix en Provence Rosé 2021

Château de Beaupré Aix en Provence Rosé 2021

Château de Beaupré Aix en Provence Rosé 2021

€ 16,95 Incl. btw

Een magnifieke rosee uit Aix en Provence. Gemaakt van biologisch geteelde Carignan-, Syrah-, Grenache- en Cinsault- druiven. Een verfijnde volle, droge rosee met veel sap en kruidigheid.

Lees meer
  • Besteld < 16.00 uur, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Meer weten over deze wijn ? Mail Otto !
beschrijving

Een magnifieke rosee uit Aix en Provence. Gemaakt van biologisch geteelde Carignan-, Syrah-, Grenache- en Cinsault- druiven. Een verfijnde volle, droge rosee met veel sap en kruidigheid. Het Chateau de Beaupre is een prachtig landgoed, gebouwd in de 18de Eeuw. Het landgoed is omringd door fonteinen en vlaktes van bloemenpracht. Het kasteel is oorspronkelijk gebouwd door een tapijthandelaar uit Aix en Provence. Vele mensen uit Aix en Provence hadden in de omgeving van Saint Cannat een huis als zomerverblijf. Door de hoge ligging ver boven de zeespiegel, is het hier in de warme zomers aangenaam koel. In dit specifieke microklimaat worden de druiven, door de koelte, zelfs later geoogst dan in de Beaujolais! De wijngaarden zijn aangelegd door de grootvader van de huidige eigenaar, Baron Christian Double, die zijn wijnen produceert, zonder toevoeging van vreemde bestrijdingsmiddelen.

extra informatie
  • Druivensoort: Carignan-, Syrah-, Grenache- en Cinsaultdruiven
  • Smaakkenmerk: Elegant, Fris, Fruitig, Kruidig, Levendig
  • Past bij: Heerlijk bij voorgerechten, salades en gerechten met wit vlees en stevige vis. Door de kruidige smaak past deze wijn ook bij gerechten met een Oosterse invloed / ietwat pittigheid. Heerlijk om zo te drinken.

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Nieuwsbrief

Lees hier de wettelijke beperkingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Op de hoogte blijven ?

Meld je aan voor Ottovino's nieuwsbrief.