Bernardus Rose

Bernardus Rose

Bernardus Rose

€ 19,95 Incl. btw

De neus is helder en delicaat, alsof je een duik neemt in vers zomerfruit. De smaak is ‘crisp’, fris en vol van smaak met een mooie mineraliteit en elegantie met mooie tonen van rood fruit, witte perzik, grapefruit en een hint van kruiden in de afdronk.

Lees meer
  • Besteld < 16.00 uur, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Meer weten over deze wijn ? Mail Otto !

‘The best of la Provence with the feeling of California – Tasting Provence. Feeling California’.

Het landgoed is prachtig gesitueerd in het hart van de Provence en wordt omgeven door amandel- en olijfbomen die samen zijn aangeplant met 125ha wijnstokken, die worden verbouwd met grote aandacht en precisie. Het landgoed waar het wijnhuis is gevestigd wordt al eeuwen gelinkt aan landbouw en wijnbouw. Deze biologische rosé is gemaakt met volledig respect voor de grond en het milieu. De gemiddelde leeftijd van de wijnstokken is 20 tot 30 jaar en de opbrengst is gemiddeld 40hl/ha. Het Château is eigendom van een Ierse kunstverzamelaar. Hij heeft het wijnhuis opgebouwd en ontwikkeld met een wijnrestaurant en kunstcentrum.

Deze wijn wordt gemaakt van Grenache, Syrah, Cabernet en Cinsault. De kleur is jeugdig, levendig zalmroze. De neus is helder en delicaat, alsof je een duik neemt in vers zomerfruit. De smaak is ‘crisp’, fris en vol van smaak met een mooie mineraliteit en elegantie met mooie tonen van rood fruit, witte perzik, grapefruit zest en een hint van kruiden in de afdronk. Een rosé met superieure kwaliteit waarmee liefdevolle zomerherinneringen worden versterkt.

Perfect om zo te drinken, maar ook geweldig bij tonijn, olijven, geitenkaas en calamari.

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Nieuwsbrief

Lees hier de wettelijke beperkingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Op de hoogte blijven ?

Meld je aan voor Ottovino's nieuwsbrief.