Ott By Ott

Ott By Ott

Ott By Ott

€ 124,95 Incl. btw

Fris en puur met een mooi uitgebalanceerde body die een zijdezachte en fluweelachtige textuur onthult. In de smaak prachtige aroma's van perzik en citrusvruchten en de afdronk eindigt met een fusie van pruimen en kardamon

Lees meer
Merk:
Ott
  • Besteld < 16.00 uur, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Meer weten over deze wijn ? Mail Otto !

BY OTT Côtes de Provence Rosé is een verfijnde en elegante wijn voor elke roséliefhebber. De druiven zijn afkomstig van geselecteerde wijngaarden in de Côtes de Provence die kenmerkend zijn voor hun extra finesse en complexiteit. 80% van de druiven komen van Château de Selle en Clos Mireille. De wijn wordt gevinifieerd en gebotteld in de moderne kelder van Château de Selle waar een gedeelte van kelder volledig is ingericht voor de productie van deze rosé. Het hele proces wordt nauwkeurig gecontroleerd - van het blenden tot aan de opslag - en zorgt voor de perfecte, consistente kwaliteit die van deze wijn wordt verwacht. BY.OTT is een elegante uitbreiding van de range van Domaines Ott*.

BY.OTT Rosé heeft een samenstelling van 62% Grenache, 27% Cinsault, 6% Syrah en 5% Mourvèdre is daarmee bijna identiek aan de vorige vintages.

De wijn heeft een prachtige roze 'blush'-tint. Expressieve, fruitige aroma's in de neus met wilde perziken en rode bessen. Fris en puur met een mooi uitgebalanceerde body die een zijdezachte en fluweelachtige textuur onthult. In de smaak prachtige aroma's van perzik en citrusvruchten en de afdronk eindigt met een fusie van pruimen en kardamon. Een echte geweldige rosé zoals we kunnen verwachten van Domaines Ott*.

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Nieuwsbrief

Lees hier de wettelijke beperkingen

Recent bekeken

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Op de hoogte blijven ?

Meld je aan voor Ottovino's nieuwsbrief.