Linton Park Merlot

Linton Park Merlot

Linton Park Merlot

€ 17,75 Incl. btw

Geuren van pruimen en gestoofd fruit in de neus. Goed uitgebalanceerd met smaken van rijp fruit, een hint van amandelen en een goede tanninestructuur wat verdere veroudering mogelijk maakt. Delicate afdronk met tonen van eiken.

Lees meer
  • Besteld < 16.00 uur, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Meer weten over deze wijn ? Mail Otto !

De druivenstokken voor deze Merlot zijn gemiddeld 14 jaar oud en gedijen op Oakleaf, Grenrosa en Tukulu. Druiven worden met de hand geoogst en geselecteerd, waarna ze ontsteeld en geperst worden. Maceratie en fermentatie vindt gedurende 10-14 dagen plaats in roestvrijstalen tanks waar het sap 2 keer per dag wordt overgepompt. De malolactische vergisting duurt 2 tot 6 weken nadat de fermentatie is afgerond. Daarna rijpt de wijn 12 maanden in Franse eikenhouten vaten van 1e, 2e en 3e gebruik.

Geuren van pruimen en gestoofd fruit in de neus. Goed uitgebalanceerd met smaken van rijp fruit, een hint van amandelen en een goede tanninestructuur wat verdere veroudering mogelijk maakt. Delicate afdronk met tonen van eiken door de 12 maanden lagering op Franse eikenhouten vaten.

Voortreffelijk bij gerechten met kalfsvlees.

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Nieuwsbrief

Lees hier de wettelijke beperkingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Op de hoogte blijven ?

Meld je aan voor Ottovino's nieuwsbrief.