Tommasi Le Fornaci Rosé

Tommasi Le Fornaci Rosé

Tommasi Le Fornaci Rosé

€ 16,95 Incl. btw

Het boeket is rijk, geurig en fijn met aroma’s van roze grapefruit, perzikbloesem, minerale tonen, mandarijn- en sinaasappelschil. De wijn is gerijpt in roestvrijstaal, waardoor het een frisse, fruitige en subtiele smaak biedt met een levendige zuurgraad.

Lees meer
Merk:
Tommasi
Categorieën: Veneto , Italië , Land , Rosé Wijn , Soort Wijn
Vergelijk
  • Besteld < 16.00 uur, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Meer weten over deze wijn ? Mail Otto !

Le Fornaci Rosé is een exclusieve wijn die een eerbetoon is aan het terroir van het Gardameer, met zijn druivensoorten, aroma’s en smaken. Het resultaat is een zeer zorgvuldige selectie van Turbiana, de premium druif van het Lugana-gebied, en van Rondinella, een inheemse variëteit van de Valpolicella-zone, evenals van de specifieke verwerking van hun most tijdens de vinificatie.

De Turbiana druiven zijn afkomstig uit de wijngaarden van het landgoed Le Fornaci, net buiten Sirmione en de Rondinella druiven zijn afkomstig van een wijngaard die eigendom is van de Familie Tommasi in Peschiera del Garda: een ontmoeting tussen twee betoverende oevers van het Gardameer.

De kleur is lichtroze met rosé gouden tinten. Het boeket is rijk, geurig en fijn met aroma’s van roze grapefruit, perzikbloesem, minerale tonen, mandarijn- en sinaasappelschil. De wijn is gerijpt in roestvrijstaal, waardoor het een frisse, fruitige en subtiele smaak biedt met een levendige zuurgraad, tonen van citroenschil en een aanhoudende, harmonieuze afdronk.

Het is perfect geschikt als aperitief of samen met subtiel gearomatiseerde hors d'oeuvres. Ook uitstekend bij hoofdgerechten met vis of Aziatische gerechten, en ideaal voor bij pizza; de veelzijdigheid maakt het een wijn voor elk moment van het jaar en voor elke gelegenheid.

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Nieuwsbrief

Lees hier de wettelijke beperkingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Op de hoogte blijven ?

Meld je aan voor Ottovino's nieuwsbrief.