Tormaresca Roycello 2021

Tormaresca Roycello 2021

Tormaresca Roycello 2021

€ 19,25 Incl. btw

Een expressieve neus met citrustonen, grapefruit en jasmijn wordt geaccentueerd door tonen van abrikozen, gele perziken en meloen. Het boeket wordt gecomplementeerd door delicate florale aroma's van lavendel.

Lees meer
Categorieën: Puglia , Italië , Land
Vergelijk
  • Besteld < 16.00 uur, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Meer weten over deze wijn ? Mail Otto !

Er zijn twee aangrenzende percelen op het landgoed Masseria Maìme: een met de naam Roy en de kleinere Roycello. Deze namen herinneren aan een van de natuurlijke bewoners van het gebied in de jaren '30 en '40, een Euraziatische kraanvogel die de voorkeur gaf aan het moerassige gebied van de Cerano-bossen. De naam in dialect bootst de naam Roy na. De naam Roycello komt van het gelijknamige wijngaardperceel en onthult in zowel zijn naam als persoonlijkheid zijn sterke banden met het gebied.

Roycello is strogeel met lichtgroene tinten. Een expressieve neus met citrustonen, grapefruit en jasmijn wordt geaccentueerd door tonen van abrikozen, gele perziken en meloen. Het boeket wordt gecomplementeerd door delicate florale aroma's van lavendel. De aangename binnenkomst in de mond wordt gekenmerkt door een uitstekende frisheid en een meeslepende hartige essentie.

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Nieuwsbrief

Lees hier de wettelijke beperkingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Op de hoogte blijven ?

Meld je aan voor Ottovino's nieuwsbrief.