Skouras Viognier Eclectique

Skouras Viognier Eclectique

Skouras Viognier Eclectique

€ 41,95 Incl. btw

Complexe, elegante viognier wijn van top producent Skouras. Deze wijn is goud- strokleurig en heeft aroma’s van rijpe perzik, bloesem, sinaasappelschil, iets van toast en tropisch fruit.

Lees meer
Merk:
Skouras
  • Besteld < 16.00 uur, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Meer weten over deze wijn ? Mail Otto !
beschrijving

Complexe, elegante viognier wijn van top producent Skouras. Deze wijn is goud- strokleurig en heeft aroma’s van rijpe perzik, bloesem, sinaasappelschil, iets van toast en tropisch fruit. De wijn is gefermenteerd in en gelagerd op nieuwe en gebruikte (50%/50%) Franse eiken vaten voor een periode van 12 maanden. Hierdoor heeft de Eclectique verfijnde tonen van (vanille)hout.  Rijpe smaak, houtlagering, textuur en frisse zuren zorgen voor een prachtige volle wijn met veel complexiteit en een krachtige afdronk.

Viognier is een relatief moeilijke druif met een lage opbrengst. De druif is het bekendst vanuit de Rhône (Condrieu), maar wordt ondertussen op vele plekken over de hele wereld aangeplant.

extra informatie
  • Druivensoort:  viognier
  • Smaakkenmerken: vol, rijp, tropisch fruit, hout
  • Combineert goed met de wat vollere (vis)gerechten, champignongerechten, gegrilde groenten, paté, gegratineerde gerechten met gebakken kaas. Een goede combinatie met gekruide gerechten uit bijvoorbeeld de Thaise en Vietnamese keuken.

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Nieuwsbrief

Lees hier de wettelijke beperkingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Op de hoogte blijven ?

Meld je aan voor Ottovino's nieuwsbrief.