Alta Vista Premium Bonarda

Alta Vista Premium Bonarda

Alta Vista Premium Bonarda

€ 16,75 Incl. btw

Explosieve rode kleuren met violette tinten. In de neus een intens aroma met tonen van fruit als bramen en frambozen. In de  mond heeft de wijn een geweldige persoonlijkheid en is goed uitgebalanceerd in tannines.

Lees meer
  • Besteld < 16.00 uur, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Meer weten over deze wijn ? Mail Otto !

100% van de druiven worden zorgvuldig op een dubbele selectietabels gesorteerd, voordat ze in cementtanks van 110hl en 280hl terechtkomen. Er vindt vooraf geen maceratie plaats om het aroma van Bonarda te behouden. Het sap wordt intensief overgepompt om zachte tannines te extraheren. Daarna een malolactisch vergisting en een korte maceratie van 8 dagen om de fruitaroma's te bewaren en de bittere smaken te vermijden. Na het vinficatieproces rijpt 25% van de wijn in licht getoaste Franse eikenhouten vaten gedurende 10 maanden. Daarna rijpt de wijn 4 maanden op fles voordat het wordt vrijgegeven. 

Explosieve rode kleuren met violette tinten. In de neus een intens aroma met tonen van fruit als bramen en frambozen. In de  mond heeft de wijn een geweldige persoonlijkheid en is goed uitgebalanceerd in tannines. De rijping op eikenhout is perfect in evenwicht met zijn harmonieuze frisheid en levendigheid.

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Nieuwsbrief

Lees hier de wettelijke beperkingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Op de hoogte blijven ?

Meld je aan voor Ottovino's nieuwsbrief.