Domaine Pujol Chardonnay

Domaine Pujol Chardonnay

Domaine Pujol Chardonnay

€ 11,45 Incl. btw

Deze wijn weerspiegelt alle kenmerken van een chardonnay met zijn bloemige en fruitige aroma's. Een vleugje anijs met minerale ondertonen. In de mond is de wijn krachtig, pittig en zelfs een beetje zout.

Lees meer
  • Besteld < 16.00 uur, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Meer weten over deze wijn ? Mail Otto !

Druivensoorten: 100% Chardonnay


Wijngaard: Deze druif hebben we aangeplant op enkele hectare op de sedimentvlakte van de Minervois. Beperkte productie vanwege de kleine trosjes van deze hoogwaardige klonen.


Vinificatie: De druiven worden 's nachts geoogst en dadelijk geperst; de sappen geselecteerd. Lange fermentatie bij een gecontroleerde temperatuur van 15°. 20% van de oogst wordt met eik gefermenteerd. Batonnage van de droesem op het einde van de fermentatie.


Proefnotitie: De Gaillards Chardonnay heeft een mooie gele kleur met groene tint. Deze wijn weerspiegelt alle kenmerken van een chardonnay met zijn bloemige en fruitige aroma's. Een vleugje anijs met minerale ondertonen. In de mond is de wijn krachtig, pittig en zelfs een beetje zout.
Een karakterwijn waar je nu al én tot 2025 kan van genieten.


Gerechten: Bij een Armoricaanse zeeduivel, een op de huid gegrilde goudbrasem, gevogelte met room en champignons maar ook excellent als aperitief met blokjes oude Gouda of Comté van 36 maanden en zelfs met gemarineerde ansjovis.
Schenken rond de 11°C.

DOWNLOAD BESCHRIJVING

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Nieuwsbrief

Lees hier de wettelijke beperkingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Op de hoogte blijven ?

Meld je aan voor Ottovino's nieuwsbrief.