Le Petit Beret Virgin Rose

Le Petit Beret  Virgin Rose

Le Petit Beret Virgin Rose

€ 12,45 Incl. btw

Volgens Esmee Langereis; Geweldige neus! Moest echt even op de fles kijken of ik niet met een ‘echte’ rosé van doen had. Mooi Provence-roze teint, met geweldige aroma’s en een milde afdronk.

Lees meer
Categorieën: Land , Frankrijk , Soort Wijn , Rosé Wijn
Vergelijk
  • Besteld < 16.00 uur, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Meer weten over deze wijn ? Mail Otto !

Dit is geen gedealcoholiseerde wijn, maar druivensap van grenache en cinsault waar ze onder leiding van de Franse topsommelier Dominique Laporte wat mee hebben lopen goochelen. And… it works!

Het alternatief voor wijn. Gegarandeerd zonder alcohol, zonder toevoeging van suiker. Deze Virgin rosé is licht roze van kleur met in de geur tonen van citrus, grapefruit, iets bloemigs en iets mineraligs. In de smaak vers rood fruit en aroma’s citrusvruchten.

extra informatie

  • Petit Béret is wellicht hét antwoord op een van de grootste uitdagingen in de wijnwereld; hoe kun je een alcoholvrije drank maken van bekende druiven die als aperitief en aan tafel goed smaakt. Na ruim 5 jaar innovatie en intensieve samenwerking met de beste sommelier van Frankrijk, Dominique Laporte, is het gelukt om een gezond alternatief te maken van biologisch verbouwde druiven, zonder gebruik van pesticiden en conserveerstoffen. Bovendien met het kenmerk 'vegan'. Het bijzondere van Petit Béret is dat de druiven niet vergisten. Daarom ook mag Petit Béret volgens de EU-regels geen wijn worden genoemd. 

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Nieuwsbrief

Lees hier de wettelijke beperkingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Op de hoogte blijven ?

Meld je aan voor Ottovino's nieuwsbrief.