Penfolds Bin 111A

Penfolds Bin 111A

Penfolds Bin 111A

€ 1.172,50 Incl. btw

De wijn is diep, donker, met fijne kruidige aroma's van hartige peper, zoethout en vanille, gevolgd door een rijk chocoladeachtig en geconcentreerd karakter van bessen, gewikkeld in een stevige structuur van strakke tannines en een fijne zuurgraad.

Lees meer
  • Besteld < 16.00 uur, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Meer weten over deze wijn ? Mail Otto !

Dit is een prachtig voorbeeld van de hedendaagse wijnbereidingsfilosofie van Penfolds; een indrukwekkend geconcentreerde wijn met balans en karakter, voorbestemd om een Australische klassieker te worden. Deze special Bin Shiraz is afkomstig van fruit dat regelmatig in Grange terechtkomt, van niet één, maar twee locaties met een single vineyard, in Clare Valley (51%) en Barossa Valley (49%). 

De wijn wordt omlijst door nieuw Frans eiken en is diep, donker, met fijne kruidige aroma's van hartige peper, zoethout en vanille, gevolgd door een rijk chocoladeachtig en geconcentreerd karakter van donkere bessen, gewikkeld in een stevige structuur van strakke tannines en een fijne zuurgraad. Een prachtige uitgebalanceerde en goed gemaakte cross-regionale blend met veel finesse en een uitstekend potentieel voor veroudering. 

Het best op dronk tussen 2023 - 2040.

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Nieuwsbrief

Lees hier de wettelijke beperkingen

Recent bekeken

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Op de hoogte blijven ?

Meld je aan voor Ottovino's nieuwsbrief.