Regnard Mâcon Lugny

Regnard Mâcon Lugny

Regnard Mâcon Lugny

€ 26,50 Incl. btw

In de neus een heerlijk boeket vol florale en fruitige aroma's met tonen van citroen en boter. De smaak is rijk, vol en evenwichtig met typisch vlezige Chardonnay tonen en een aangename frisheid.

Lees meer
Merk:
Regnard
  • Besteld < 16.00 uur, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Meer weten over deze wijn ? Mail Otto !

Mâcon-Lugny is gelegen rond Macon met een oppervlakte van 3750 hectare. De ondergrond bestaat hier uit klei, kalksteen en silica. Macon is de grootste witte wijn benaming in de regio en ontneemt zijn naam van het dorp waar de wijn oorspronkelijk vandaan komt. 

De wijnen van deze appellatie onderscheiden zich door hun mineraliteit afkomstig van de bodem van het Kimmeridgien-tijdperk. Het boeket is van een typische Chardonnay met florale tonen. De druiven worden handmatig en machinaal geoogst. Vervolgens een alcoholische gisting bij 20°C en vervolgens malolactische gisting in roestvrijstalen tanks.

In de neus een heerlijk boeket vol florale en fruitige aroma's met tonen van citroen en boter. De smaak is rijk, vol en evenwichtig met typisch vlezige Chardonnay tonen en een aangename frisheid. Een heerlijke lange afdronk met elegante smaken. 

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Nieuwsbrief

Lees hier de wettelijke beperkingen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Op de hoogte blijven ?

Meld je aan voor Ottovino's nieuwsbrief.