Regnard Pommard

Regnard Pommard

Regnard Pommard

€ 108,50 Incl. btw

De neus is krachtig, maar heeft fijne aroma's van viooltjes, kruiden en rood fruit. Het gehemelte is genereus en goed gestructureerd ondersteund door zijdezachte tannines vermengd met kruiden en fruit.

Lees meer
Merk:
Regnard
  • Besteld < 16.00 uur, binnen 2 werkdagen geleverd
  • Meer weten over deze wijn ? Mail Otto !

Pommard ligt ten zuiden van de stad Beaune. De wijngaard van Pommard staat op een bodem die bekend staat om zijn bodem van lichte kalksteen. Hierdoor behoudt de appellatie jaar na jaar zijn kwaliteiten die kenmerkend zijn voor deze wijn. Er wordt vaak ook gesuggereerd dat de appellatie Pommard enkele zeer mannelijke wijnen voortbrengt. Het produceert krachtige en volle wijnen die vaak gesloten zijn op jonge leeftijd, maar als ze gerijpt zijn bloeien ze opmerkelijk op met aroma's van frambozen, kersen en klein zwart fruit. 

De druiven worden met de hand geoogst gevolgd door een alcoholische gisting in vaten en een malolactische gisting in houten vaten. Na rijping in houten vaten wordt de wijn geklaard en gebotteld.

De kleur is intens paars. De neus is krachtig, maar heeft fijne aroma's van viooltjes, kruiden en rood fruit. Het gehemelte is genereus en goed gestructureerd ondersteund door zijdezachte tannines vermengd met kruiden en fruit. Een mooie afdronk met tonen van zoethout. 

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Nieuwsbrief

Lees hier de wettelijke beperkingen

Recent bekeken

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Op de hoogte blijven ?

Meld je aan voor Ottovino's nieuwsbrief.