Santé Laren

Door Ottovino
Santé Laren

De lekkerste wijnen op één plek


Kiest u ook altijd voor dezelfde Sauvignon, Chardonnay of Shiraz? Op Santé Laren krijgt u de kans om heel veel andere wijnen te ontdekken, te proeven en eventueel te bestellen.
Daarnaast kunt u champagnes van kleine wijnboeren rond Épernay proeven en kopen. Tijdens Santé Laren vindt u de lekkerste wijnen van wijnhuizen uit Laren en omgeving bij elkaar op één plek. Zo vindt u wijnen van Ottovino, Siersma Wijnadvies, De Gouden Ton, Petit Clos en De Larense Wijnkoperij.


Leer meer over wijn Naast wijn en champagne is er live jazz muziek van ‘American Songbook’. Ook zijn er de hele middag workshops van sommelier van het jaar Edwin Raben, leert Hans Melissen hoe u uw eigen Pétrus kunt maken en is er een Riedel Tasting.


En worden er champagnes, Premier Crus en meer verloot. Tot slot kunt u meedoen aan de verkiezing van de beste Larense rode en witte wijn van 2023.


En doe iets goeds voor een ander Santé Laren wordt georganiseerd door Rotary Laren-Blaricum. De opbrengsten van Santé Laren komen ten gunste van Stichting Het Vergeten Kind.
Bestel snel uw tickets


Tickets à € 15,- op www.hartvanlaren.nl. Bij binnenkomst
ontvangt u het Santé Laren wijnglas waarmee u gaat proeven.
De eerste 100 bezoekers maken kans op gratis magnumschampagne, wijn en meer.