Winners: Stellenrust

Door Ottovino
Winners: Stellenrust

Stellenrust, gevestigd in Stellenbosch sinds 1928, blijft winnen met zijn wijnen.

In september werden de beste Chenin Blancs wijnen van Zuid-Afrika bekend gemaakt. In de top 10 zaten 4 wijnen van Stellenrust. Jawel, ongelooflijk wat Tertius Boshoff met Chenin Blanc kan doen.

Cees van Casteren, Master of Wine, heeft recentelijk een recensie in de HP De Tijd geschreven over de Stellenrust Barrelfermened Chenin Blanc B28. Deze wijn is één van de 4 beste Chenin Blancs van dit jaar. Deze winnaar komt half december in Nederland aan. Schrijf nu in op deze wijn en geniet met de komende feestdagen van deze topper.

Lees hier de recensie van Cees van Casteren, https://www.hpdetijd.nl/2023-11-17/werkpaard-of-raspaard/?share_code=isDpXHl5YjFc

Schrijf nu voordelig in op Stellenrust B28 Chenin Blanc Barrelfermented en geniet met de komende feestdagen van de beste Chenin Blanc uit Zuid-Afrika; Stellenrust B28 Chenin Blanc - Ottovino

Half november zijn ook de sterren van Platter uitgereikt. Dit jaar heeft Stellenrust 6 wijnen met de maximale 5 sterren. Natuurlijk zijn deze wijnen ook bij Ottovino verkrijgbaar.

Stellenrust

Trots op zo'n wijnpartner.